Käärmeen vuosi – satamaa katsellen

Annette Arlander

Kiviröykkiö kuvattuna samoina ajankohtina. Osa 1. Vaaleansiniseen huiviin kietoutuneena istun kiviröykkiöllä Harakan saaren länsirannalla noin kerran viikossa käärmeen vuonna 10.2.2013 ja 28.1.2014 välisenä aikana. Osa 2. Kiviröykkiö kuvattuna samoina ajankohtina.

Production Year
2014
Duration
00:55:03
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Year of the Snake – Watching the Harbour
Finnish Title

Käärmeen vuosi – satamaa katsellen

English Title

Year of the Snake – Watching the Harbour

Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Sound
Yes
Työryhmä
Annette Arlander (Käsikirjoittaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Ääni)
Press Photos
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

125 works