Kukon joulu - kotitonttu

Annette Arlander

Osa 1. Seison punainen huivi päässäni, lyhty kädessäni ja kamera selkäni takana kalliolla Harakan länsirannalla ja katselen merelle, 13 kertaa, joulun aikaan 25.12. klo 15 - 26.12. klo 13 kahden tunnin välein. Osa 2. Seison punainen huivi päässäni, lyhty kädessäni ja kamera selkäni takana alempana kalliolla Harakan länsirannalla ja katselen merelle, samoina ajankohtina. Osa 3. Istun punainen huivi päässäni, lyhty vieressäni ja kamera selkäni takana kalliolla Harakan länsirannalla ja katselen merelle, samoina ajankohtina.

Production Year
2006
Duration
00:18:32
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Kukon joulu - kotitonttu
Finnish Title
Kukon joulu - kotitonttu
English Title
Christmas of the Rooster – Tomten
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Esiintyjä)
Press Photos
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

125 works