Kukon joulu - kotitonttu

Arlander Annette

Osa 1. Seison punainen huivi päässäni, lyhty kädessäni ja kamera selkäni takana kalliolla Harakan länsirannalla ja katselen merelle, 13 kertaa, joulun aikaan 25.12. klo 15 - 26.12. klo 13 kahden tunnin välein. Osa 2. Seison punainen huivi päässäni, lyhty kädessäni ja kamera selkäni takana alempana kalliolla Harakan länsirannalla ja katselen merelle, samoina ajankohtina. Osa 3. Istun punainen huivi päässäni, lyhty vieressäni ja kamera selkäni takana kalliolla Harakan länsirannalla ja katselen merelle, samoina ajankohtina.

Tuotantovuosi
2006
Kesto
00:18:32
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Kukon joulu - kotitonttu
Suomenkielinen nimi
Kukon joulu - kotitonttu
Englanninkielinen nimi
Christmas of the Rooster – Tomten
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Esiintyjä)
Pressikuvat
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

141 teosta