Härän vuosi - Istun muurissa

Annette Arlander

(1.) Istun muurinkolossa Harakan saarella ruosteenruskea huivi harteillani noin kerran viikossa vuoden ajan: 25.1.2009 - 6.2.2010. (2.) Muurinkolo kuvattuna samoina ajankohtina.

Production Year
2010
Duration
00:42:44
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Year of the Ox - Sitting in the wall
Finnish Title
Härän vuosi - Istun muurissa
English Title
Year of the Ox - Sitting in the wall
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Aspect Ratio
16:9
Sound
Yes
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Tuottaja), Annette Arlander (Esiintyjä)
Press Photos
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

125 works