Day and Night of the Rabbit – In the Year of the Dragon 1 & 2

Annette Arlander

Osa 1. Vihreään huiviin kietoutuneena vierailen Harakan saaren kaakkoisrannalla kasvavan katajan luona kolmen tunnin välein 16.6.klo 13 ja 17.6. klo 13 välisenä aikana. Osa 2. Kataja kuvattuna itsekseen samoina ajankohtina.

Tuotantovuosi
2012
Kesto
00:40:20
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Day and Night of the Rabbit – In the Year of the Dragon 1 & 2
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Käsikirjoittaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Ääni)
Pressikuvat
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

140 teosta