Näitä käyttöehtoja sovelletaan AV-arkin verkkopalveluun ja sen kautta tarjolla olevan sisällön ja aineistojen käyttämiseen. Käyttäjän on sitouduttava noudattamaan näitä käyttöehtoja voidakseen käyttää palvelua. AV-arkki pidättää itsellään oikeuden sisällön ja käyttöehtojen muutoksiin.

Sivujen ylläpitäjä

Näitä sivuja ylläpitää suomalaisen mediataiteen keskus AV-arkki. Taiteilijoiden perustaman yhdistyksen jäseninä on yli 250 suomalaista tai Suomessa asuvaa mediataiteilijaa. Toiminnan tarkoitus on levittää ja edistää suomalaista mediataidetta ja -kulttuuria yleisesti.

Mikä av-arkki.fi-palvelu on ja mihin tarkoitukseen palvelun sisältöjä saa käyttää?

AV-arkki.fi-palvelu on suomalaisen mediataiteen keskus AV-arkin verkkopalvelu, joka on levitysarkisto ja suomalaisen mediataiteen tietopankki.

Videosisältöjen katsominen AV-arkki.fi-sivustolla edellyttää rekisteröitymistä. Videosisällöt on tarkoitettu vain ammattimaiseen esikatseluun*, eikä sivuston teoksia saa esittää verkkopalvelun kautta julkisesti tapahtuma-, festivaali-, opetus- tai muussa käytössä. Varsinaiset esityskopiot- ja -oikeudet teoksiin toimitetaan AV-arkista tilauksen mukaan. Esitysoikeuksien vuokraamisesta löydät lisää tietoa verkkosivuiltamme.

*Esikatselu on teoksiin tutustumista tarkoituksena löytää omaan esitystoimintaan sopivia sisältöjä – esimerkiksi tapahtumiin, näyttelyihin, luennoille, näytöksiin ja festivaaleille.

Palveluun rekisteröityminen

Käyttäjä rekisteröityy AV-arkin sivuilla www.av-arkki.fi täyttämällä rekisteröintiin vaadittavat tietokentät ja hyväksymällä nämä Verkkopalvelun käyttöehdot itseään sitoviksi. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjä valitsee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaiset eikä niitä saa luovuttaa eteenpäin. Käyttäjä sitoutuu luomaan AV-arkki.fi-palvelua varten salasanan, joka ei ole käytössä missään muussa verkkopalvelussa.

Oikeudet

Sivuston sisältö ja ulkoasu ovat tekijänoikeuden suojaamia. Sivuston omistusoikeus sekä kaikki tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet ovat AV-arkilla tai tekijänoikeuksien haltijoilla.

Teosten kopioiminen, muuttaminen, jakelu ja kaikki muu käyttö vaatii tekijän luvan. AV-arkilla on lupa taiteilijoilta heidän töidensä esittämiseen av-arkki.fi-sivustolla.

Käyttäjän oikeus käyttää sivustoa

Käyttäjä saa käyttää sivuston esikatselumateriaalia, videoita ja teostietoja vain yksityiseen esikatselu- tai tutkimustoimintaansa. Käyttäjällä ei ole oikeutta levittää, välittää, esittää tai näyttää esikatselumateriaaleja ja -videoita julkisesti, ellei AV-arkki ole ennalta antanut siihen suostumusta.

Käyttäjätunnus ja salasana

Käyttäjä vastaa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa säilyttämisestä ja siitä, etteivät ne päädy ulkopuolisten tietoon tai haltuun. Henkilökohtaista salasanaa ei saa luovuttaa toisille.

Henkilötiedot

Käyttäjän tulee antaa AV-arkille verkkosivuille rekisteröitymisen edellyttämät tarpeelliset henkilö- ja muut tiedot. AV-arkilla on oikeus käsitellä käyttäjän henkilötietoja henkilötietolain ja muun lainsäädännön mukaisesti. Henkilötietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Lisätietoja henkilötietojen käytöstä AV-arkin tietosuojaselosteessa (linkki). AV-arkki lähettää käyttäjäksi rekisteröityneille taidealan ammattilaisille sähköistä viestintää ja uutiskirjeitä.

Palvelun käytöstä aiheutuva vahingonkorvausvelvollisuus

Käyttäjä on velvollinen korvaamaan AV-arkille ja sen edustamille taiteilijoille näiden käyttöehtojen tai lain vastaisen käytön aiheuttamat vahingot.

AV-arkki ei voi taata sivuillaan olevan tiedon paikkaansapitävyyttä tai ajantasaisuutta. AV-arkki ei ole velvollinen korvaamaan sivuston käytöstä käyttäjälle mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja.

AV-arkki ei vastaa av-arkki.fi-sivuilla linkattujen ulkoisten verkkosivustojen sisällöstä.

Oikeus muutoksiin

Pidätämme itsellämme oikeuden olla myöntämättä rekisteröitymistunnuksia, mikäli suunniteltu käyttö ei ole ammattimaista esikatselutoimintaa. AV-arkki pidättää itsellään oikeuden poistaa käyttäjätunnuksen, mikäli tunnuksia käytetään näiden käyttöehtojen vastaisesti.

Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa verkkopalvelun käyttöehtoja ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme. Muutokset voivat perustua AV-arkin toiminnan kehittämiseen ja/tai lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan verkkopalvelun käyttöehtojen sisältöön säännöllisesti.

Yhteyden ottaminen AV-arkkiin

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolia tämän sopimuksen suhteen, ota yhteyttä AV-arkkiin: director@av-arkki.fi