Allingen jäkälät

Annette Arlander

Ensimmäisessä osassa ihmishahmo seisoo eri tavoin sijoittuneena rannalla keltaisten jäkälien peittämien kivien joukossa, toisessa osassa jäkälät ovat itsekseen. Ensimmäinen osa (vasemmalla) on kuvattu illalla 26 maaliskuuta 2016 ja toinen osa (oikealla) illalla 27 maaliskuuta 2016 Sandkås ja Allinge kylien välillä Bornholmin saaren luoteisessa osassa Itämeren rannalla.

Production Year
2018
Duration
00:14:23
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Lichen at Allinge
Finnish Title

Allingen jäkälät

English Title

Lichen at Allinge

Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Sound
Yes
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Käsikirjoittaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Tuottaja), Annette Arlander (Äänisuunnittelu)
Press Photos
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

125 works