Allingen jäkälät

Arlander Annette

Ensimmäisessä osassa ihmishahmo seisoo eri tavoin sijoittuneena rannalla keltaisten jäkälien peittämien kivien joukossa, toisessa osassa jäkälät ovat itsekseen. Ensimmäinen osa (vasemmalla) on kuvattu illalla 26 maaliskuuta 2016 ja toinen osa (oikealla) illalla 27 maaliskuuta 2016 Sandkås ja Allinge kylien välillä Bornholmin saaren luoteisessa osassa Itämeren rannalla.

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:14:23
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Lichen at Allinge
Suomenkielinen nimi

Allingen jäkälät

Englanninkielinen nimi

Lichen at Allinge

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Käsikirjoittaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Tuottaja), Annette Arlander (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

143 teosta