Käärmeen vuosi – keinun luona

Annette Arlander

Keinu ja haapa kuvattuna samoina ajankohtina. Vaaleansiniseen huiviin kietoutuneena istun haapaan kiinnitetyn keinun vieressä Harakan saaren länsirannalla noin kerran viikossa käärmeen vuonna 10.2.2013 ja 28.1.2014 välisenä aikana.

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:50:41
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Year of the Snake – By the Swing
Suomenkielinen nimi

Käärmeen vuosi – keinun luona

Englanninkielinen nimi

Year of the Snake – By the Swing

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Annette Arlander (Käsikirjoittaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Ääni)
Pressikuvat
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

140 teosta