Sadepäivä Rekdalissa - Harmaa päivä Rekdalissa

Annette Arlander

Kaksikanavainen installaatio koostuu kahdesta yrityksestä viettää aikaa vaivaiskoivun kanssa rannalla Rekdalissa Lofooteilla, 19 heinäkuuta 2017 hetken sateessa ja 20 heinäkuuta kerran tunnissa päivän ajan aloittaen klo 10 aamulla ja lopettaen klo 10 illalla. Päivän aikana kirjoitetut muistiinpanot on lisätty kertojanääneksi, vaihtoehdoksi.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:15:20
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Rainy Day in Rekdal - Grey Day in Rekdal
Suomenkielinen nimi

Sadepäivä Rekdalissa - Harmaa päivä Rekdalissa

Englanninkielinen nimi

Rainy Day in Rekdal - Grey Day in Rekdal

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Käsikirjoittaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Tuottaja), Annette Arlander (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

136 teosta