Härän vuosi - Kivellä ja puulla

Annette Arlander

Istun kivillä ja puilla ruosteenruskea huivi harteillani vuoden 2009 aikana eri puolilla maailmaa (Kanariansaarten La Gomeralla, Kap Verden Boavistalla, Kadermossa Hangon lähellä ja Kroatian Bracissa).

Production Year
2010
Duration
00:50:00
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Year of the Ox - On Rock and Wood
Finnish Title
Härän vuosi - Kivellä ja puulla
English Title
Year of the Ox - On Rock and Wood
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Aspect Ratio
16:9
Sound
Yes
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Tuottaja), Annette Arlander (Esiintyjä)
Press Photos
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

125 works