Day with a Juniper (with text)

Annette Arlander

Video kuvaa katajan kanssa vietettyä päivää. Elokuun 3. päivä 2019 vietin päivän katajan kanssa Utön saarella esiintyen kameralle kerran tunnissa aamuseitsemästä iltayhdeksään. Istuin pensaan vieressä ja kirjoitin myös muistiinpanoja jokaisen istunnon jälkeen. Materiaali on editoitu sisältämään puhutut ja äänitetyt muistiinpanot voice-over-kerrontana.

Tuotantovuosi
2019
Kesto
00:21:56
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Day with a Juniper (with text)
Englanninkielinen nimi

Day with a Juniper (with text)

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Käsikirjoittaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Tuottaja), Annette Arlander (Äänisuunnittelu), Annette Arlander (Näyttelijä)
Pressikuvat
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

141 teosta