Kukon joulu - kävely (esittelypätkä)

Annette Arlander

Kuljen punainen huivi päässäni ja lyhty kädessäni kameran editse vasemmalta oikealle, kaakosta luoteeseen kalliolla Harakan länsirannalla 13 kertaa, joulun aikaan 25.12. klo 15 – 26.12. klo 13 vuonna 2005, kahden tunnin välein.

Production Year
2006
Duration
00:01:57
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Kukon joulu - kävely (esittelypätkä)
Finnish Title
Kukon joulu - kävely (esittelypätkä)
English Title
Christmas of the Rooster - walk (trailer)
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Esiintyjä)
Press Photos
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

125 works