With Elms in Kaivopuisto 1 & 2

Annette Arlander

Tämä time-lapse-video on osa projektia "Esiintyä kasvien kanssa". Taiteilija vieraili jalavaryhmän luona Kaivopuistossa Helsingissä vuonna 2017, 10.1. ja 17.12. välisenä aikana yhteensä 101 kertaa. Hän kuvasi vierailut videolle kahdelta eri etäisyydeltä ja editoi niistä kaksikanavaisen installaation, joka sisältää minuutin jokaisesta vierailusta. Taiteilija yhdisti nämä videot myös split-screen -versioksi.

Tuotantovuosi
2018
Kesto
01:41:10
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
With Elms in Kaivopuisto 1 & 2
Suomenkielinen nimi

With Elms in Kaivopuisto 1 & 2

Englanninkielinen nimi

With Elms in Kaivopuisto 1 & 2

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Käsikirjoittaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Tuottaja), Annette Arlander (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

141 teosta