The Reclining Birch mix

Arlander Annette

The Reclining Birch mix (makaava koivu mix) on esitetty makaavan koivun kanssa metsäpolulla Mustarinda talon lähellä Hyrynsalmella Kainuussa 8. syyskuuta 2020 kuvaamalla sama kuva ilman ihmishahmoa ja yhdistämällä molemmat videot hitaiden häivytysten avulla.

Tuotantovuosi
2020
Kesto
16:41:00
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
The Reclining Birch mix
Englanninkielinen nimi

The Reclining Birch mix

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Käsikirjoittaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Tuottaja), Annette Arlander (Äänisuunnittelu), Annette Arlander (Näyttelijä), Suomen Kulttuurirahasto (Rahoittaja)
Pressikuvat
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

141 teosta