Tala om det för tallen 1-7

Annette Arlander

Taiteilija istuu taipuneen männyn rungolla Örön saaren länsirannalla ja kertoo kuulumisiaan puulle ruotsin kielellä eräänlaisena äänitettynä performanssina yhteensä seitsemän kertaa vuoden mittaan.

Tuotantovuosi
2021
Kesto
01:14:15
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Tala om det för tallen 1-7
Suomenkielinen nimi

Tala om det för tallen 1-7

Englanninkielinen nimi

Tell it to the Pine 1-7

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Käsikirjoittaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Tuottaja), Annette Arlander (Näyttelijä)
Pressikuvat
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

141 teosta