Kuusi Hyvä 1-7

Annette Arlander

Seitsemän kirjettä kirjoitetaan suomeksi Harakan saaren kuuselle eri paikoissa puun lähistöllä keväällä ja kesällä 2020. Kirjeet on luettu, äänitetty ja lisätty videoiden ääniraidoille.

Tuotantovuosi
2020
Kesto
02:16:04
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Kuusi Hyvä 1-7
Suomenkielinen nimi

Kuusi Hyvä 1-7

Englanninkielinen nimi

Dear Spruce 1-7

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Käsikirjoittaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Tuottaja), Annette Arlander (Äänisuunnittelu), Annette Arlander (Näyttelijä)
Pressikuvat
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

141 teosta