The Pine in the Park

Arlander Annette

Vuoden ajan, 3. tammikuuta ja 31. joulukuuta 2022 välillä, taiteilija mietiskeli ja esiintyi kameralle yhdessä männyn kanssa, joka kasvaa Kaivopuistossa Helsingissä. Ensin hän toisti kaksi asentoa ja lisäsi sitten kolmannen; siten kolme kuvaa on upotettu isompaan kuvaan männystä.

Tuotantovuosi
2023
Kesto
00:23:20
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
The Pine in the Park
Englanninkielinen nimi

The Pine in the Park

Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Annette Arlander (Kuvaaja), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Tuottaja), Annette Arlander (Näyttelijä), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja)
Pressikuvat
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

141 teosta