Hevosen vuosi - kalenteri 1-2

Annette Arlander

Hevosen vuonna 2014 kävin kerran kuussa samassa paikassa jossa kävin viikoittain hevosen vuonna 2002 pukeutuneena samaan tummansiniseen huiviin. Osa 1: Seison mäellä kameran edessä ja peitän suurimman osan näkymästä. Osa 2: Istun kivellä kallioilla.

Tuotantovuosi
2015
Kesto
00:11:10
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Year of the Horse - Calendar 1-2
Suomenkielinen nimi

Hevosen vuosi - kalenteri 1-2

Englanninkielinen nimi

Year of the Horse - Calendar 1-2

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Näyttelijä), Annette Arlander (Ääni)
Pressikuvat
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

136 teosta