Hevosen vuosi - kalenteri 1-2

Annette Arlander

Hevosen vuonna 2014 kävin kerran kuussa samassa paikassa jossa kävin viikoittain hevosen vuonna 2002 pukeutuneena samaan tummansiniseen huiviin. Osa 1: Seison mäellä kameran edessä ja peitän suurimman osan näkymästä. Osa 2: Istun kivellä kallioilla.

Production Year
2015
Duration
00:11:10
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Year of the Horse - Calendar 1-2
Finnish Title

Hevosen vuosi - kalenteri 1-2

English Title

Year of the Horse - Calendar 1-2

Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Sound
Yes
Työryhmä
Annette Arlander (Ohjaaja), Annette Arlander (Tekijä), Annette Arlander (Leikkaaja), Annette Arlander (Näyttelijä), Annette Arlander (Ääni)
Press Photos
Annette Arlander on helsinkiläinen taiteilija, tutkija ja opettaja, joka kuuluu suomalaisen performanssitaiteen uranuurtajiin ja taiteellisen tutkimuksen edelläkävijöihin. Hän on valmistunut ohjaajaksi Teatterikorkeakoulusta 1981 ja teatteritaiteen tohtoriksi 1999. Arlander toimi esitystaiteen ja teorian professorina Teatterikorkeakoulussa vuosina 2001–13, taiteellisen tutkimuksen professorina Taideyliopistossa 2015–2016 ja vierailevana professorina Tukholman Taideyliopistossa. Hänen taiteellinen työnsä keskittyy maiseman esityksellistämiseen liikkuvan kuvan ja äänitetyn puheen keinoin performanssitaiteen, videon ja ympäristötaiteen rajamaastossa.

125 works