Tuulimusiikkia

Elina Brotherus

Mieko Shiomin mukaan: Tuulimusiikkia, fluxversio I, 1963 Kulisseihin sijoitettu voimakas puhallin puhaltaa nuotit telineistään ja orkesteri yrittää pitää niitä paikoillaan

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:02:19
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Wind Music
Suomenkielinen nimi

Tuulimusiikkia

Englanninkielinen nimi

Wind Music

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Elina Brotherus (Kuvaaja), Elina Brotherus (Leikkaaja), Lauri Astala (Leikkaaja), Elina Brotherus (Ohjaaja), Elina Brotherus (Tekijä), Antti Ikonen (Äänisuunnittelu), Elina Brotherus (Jälkituotannon valvoja), Lauri Astala (Jälkituotannon valvoja), Elina Brotherus (Näyttelijä), Vera Nevanlinna (Näyttelijä)
Elina Brotherus asuu ja työskentelee Suomessa ja Ranskassa. Hän on opiskellut valokuvausta taideteollisessa korkeakoulussa Helsingissä. Valokuvissaan ja videoissaan Brotherus on käsitellyt subjektiivisia kokemuksia, rakkauden läsnä- ja poissaoloa sekä muotoon liittyviä kysymyksiä. Nykyisin teokset keskittyvät ihmishahmon ja maiseman väliseen suhteeseen sekä taiteilijan malliinsa kohdistamaan katseeseen. Brotheruksen teoksia on nähty laajasti Suomessa ja ulkomailla, mm. Saatchi Galleryssa Lontoossa (2012), Louisiana Museumissa Tanskassa (2012), Galleria Heinossa (2012) sekä Brysselin Bozar Palais des Beaux-Artsissa (2012).

43 teosta