Putoamistapahtuma jonka jälkeen Tiputtelumusiikkia

Elina Brotherus

Mieko Shiomin mukaan: Putoamistapahtuma, 1963 Pudota jotakin korkealta Sekä George Brechtin mukaan: Tiputtelumusiikkia, 1959 Toinen versio Tiputtelua

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:03:09
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Falling Event Followed by Drip Music
Suomenkielinen nimi

Putoamistapahtuma jonka jälkeen Tiputtelumusiikkia

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Lauri Astala (Kuvaaja), Elina Brotherus (Leikkaaja), Lauri Astala (Leikkaaja), Elina Brotherus (Ohjaaja), Antti Ikonen (Säveltäjä), Elina Brotherus (Tekijä), Lauri Astala (Jälkituotannon valvoja), Vera Nevanlinna (Näyttelijä), Elina Brotherus (Näyttelijä)
Pressikuvat
Elina Brotherus asuu ja työskentelee Suomessa ja Ranskassa. Hän on opiskellut valokuvausta taideteollisessa korkeakoulussa Helsingissä. Valokuvissaan ja videoissaan Brotherus on käsitellyt subjektiivisia kokemuksia, rakkauden läsnä- ja poissaoloa sekä muotoon liittyviä kysymyksiä. Nykyisin teokset keskittyvät ihmishahmon ja maiseman väliseen suhteeseen sekä taiteilijan malliinsa kohdistamaan katseeseen. Brotheruksen teoksia on nähty laajasti Suomessa ja ulkomailla, mm. Saatchi Galleryssa Lontoossa (2012), Louisiana Museumissa Tanskassa (2012), Galleria Heinossa (2012) sekä Brysselin Bozar Palais des Beaux-Artsissa (2012).

43 teosta