Puunohitusmusiikkia

Elina Brotherus

Mieko Shiomin mukaan: Puunohitusmusiikkia, 1964. Kulje puun ohi tai anna jonkin esineen kulkea puun ohi, mutta joka kerta eri tavalla.

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:01:52
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Passing Music for a Tree
Suomenkielinen nimi

Puunohitusmusiikkia

Englanninkielinen nimi

Passing Music for a Tree

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Elina Brotherus (Kuvaaja), Elina Brotherus (Leikkaaja), Lauri Astala (Leikkaaja), Elina Brotherus (Ohjaaja), Elina Brotherus (Tekijä), Elina Brotherus (Jälkituotannon valvoja), Lauri Astala (Jälkituotannon valvoja), Emilia Usvalaakso (Muu), Elina Brotherus (Näyttelijä), Vera Nevanlinna (Näyttelijä), Thomas Holmes (Äänen jälkituotanto)
Pressikuvat
Elina Brotherus asuu ja työskentelee Suomessa ja Ranskassa. Hän on opiskellut valokuvausta taideteollisessa korkeakoulussa Helsingissä. Valokuvissaan ja videoissaan Brotherus on käsitellyt subjektiivisia kokemuksia, rakkauden läsnä- ja poissaoloa sekä muotoon liittyviä kysymyksiä. Nykyisin teokset keskittyvät ihmishahmon ja maiseman väliseen suhteeseen sekä taiteilijan malliinsa kohdistamaan katseeseen. Brotheruksen teoksia on nähty laajasti Suomessa ja ulkomailla, mm. Saatchi Galleryssa Lontoossa (2012), Louisiana Museumissa Tanskassa (2012), Galleria Heinossa (2012) sekä Brysselin Bozar Palais des Beaux-Artsissa (2012).

43 teosta