Kaada vakallinen sitruunoita pohjoiseen metsään talvella

Elina Brotherus

Geoffrey Hendricksin mukaan: Kaada vakallinen sitruunoita pohjoiseen metsään talvella, Bici ja Geoffrey Hendricksin teoksesta Valkoisen kohinan perjantaikirja, 1963–1965

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:01:00
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Dump a Bushel of Lemons in a Northern Forest in Winter
Suomenkielinen nimi

Kaada vakallinen sitruunoita pohjoiseen metsään talvella

Englanninkielinen nimi

Dump a Bushel of Lemons in a Northern Forest in Winter

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Elina Brotherus (Kuvaaja), Lauri Astala (Leikkaaja), Elina Brotherus (Leikkaaja), Elina Brotherus (Ohjaaja), Elina Brotherus (Tekijä), Antti Ikonen (Äänisuunnittelu), Lauri Astala (Jälkituotannon valvoja), Vera Nevanlinna (Näyttelijä), Elina Brotherus (Näyttelijä)
Pressikuvat
Elina Brotherus asuu ja työskentelee Suomessa ja Ranskassa. Hän on opiskellut valokuvausta taideteollisessa korkeakoulussa Helsingissä. Valokuvissaan ja videoissaan Brotherus on käsitellyt subjektiivisia kokemuksia, rakkauden läsnä- ja poissaoloa sekä muotoon liittyviä kysymyksiä. Nykyisin teokset keskittyvät ihmishahmon ja maiseman väliseen suhteeseen sekä taiteilijan malliinsa kohdistamaan katseeseen. Brotheruksen teoksia on nähty laajasti Suomessa ja ulkomailla, mm. Saatchi Galleryssa Lontoossa (2012), Louisiana Museumissa Tanskassa (2012), Galleria Heinossa (2012) sekä Brysselin Bozar Palais des Beaux-Artsissa (2012).

43 teosta