Rumpali 1–3

Elina Brotherus

George Brechtin mukaan (1966) Rumpalille, fluxversio 2: Esiintyjä rummuttaa vuotavaa höyhentyynyä kapuloilla niin, että tyynystä karkaa höyheniä. Rumpalille (Ericille): Rummuta jotain, mitä et ole rummuttanut koskaan aikaisemmin. Rummuta jollakin, millä et ole rummuttanut koskaan aikaisemmin. Rumpalille, fluxversio 4: Esiintyjä rummuttaa rumpua rullalle käärityillä sanomalehdillä kunnes rullat hajoavat.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:07:36
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Drummer 1–3
Suomenkielinen nimi

Rumpali 1–3

Englanninkielinen nimi

Drummer 1-3

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Elina Brotherus (Kuvaaja), Lauri Astala (Leikkaaja), Elina Brotherus (Leikkaaja), Elina Brotherus (Ohjaaja), Antti Ikonen (Säveltäjä), Elina Brotherus (Tekijä), Antti Ikonen (Äänisuunnittelu), Lauri Astala (Jälkituotannon valvoja), Vera Nevanlinna (Näyttelijä), Elina Brotherus (Näyttelijä), Thomas Holmes (Äänen jälkituotanto)
Pressikuvat
Elina Brotherus asuu ja työskentelee Suomessa ja Ranskassa. Hän on opiskellut valokuvausta taideteollisessa korkeakoulussa Helsingissä. Valokuvissaan ja videoissaan Brotherus on käsitellyt subjektiivisia kokemuksia, rakkauden läsnä- ja poissaoloa sekä muotoon liittyviä kysymyksiä. Nykyisin teokset keskittyvät ihmishahmon ja maiseman väliseen suhteeseen sekä taiteilijan malliinsa kohdistamaan katseeseen. Brotheruksen teoksia on nähty laajasti Suomessa ja ulkomailla, mm. Saatchi Galleryssa Lontoossa (2012), Louisiana Museumissa Tanskassa (2012), Galleria Heinossa (2012) sekä Brysselin Bozar Palais des Beaux-Artsissa (2012).

43 teosta