Keitä kahvia metronomin tahtiin

Elina Brotherus

Tuomas Timosen mukaan: Valmista kahvia (perkolaattorilla tai espressopannulla) ja käytä metronomia (suositus 208 bpm). Teoksesta Biisejä Liimataiselle, 2010.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:03:25
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Prepare Coffee Using a Metronome
Suomenkielinen nimi

Keitä kahvia metronomin tahtiin

Englanninkielinen nimi

Prepare Coffee using a Metronome

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Elina Brotherus (Kuvaaja), Lauri Astala (Leikkaaja), Elina Brotherus (Leikkaaja), Elina Brotherus (Ohjaaja), Elina Brotherus (Tekijä), Antti Ikonen (Äänisuunnittelu), Elina Brotherus (Jälkituotannon valvoja), Lauri Astala (Jälkituotannon valvoja), Vera Nevanlinna (Näyttelijä)
Pressikuvat
Elina Brotherus asuu ja työskentelee Suomessa ja Ranskassa. Hän on opiskellut valokuvausta taideteollisessa korkeakoulussa Helsingissä. Valokuvissaan ja videoissaan Brotherus on käsitellyt subjektiivisia kokemuksia, rakkauden läsnä- ja poissaoloa sekä muotoon liittyviä kysymyksiä. Nykyisin teokset keskittyvät ihmishahmon ja maiseman väliseen suhteeseen sekä taiteilijan malliinsa kohdistamaan katseeseen. Brotheruksen teoksia on nähty laajasti Suomessa ja ulkomailla, mm. Saatchi Galleryssa Lontoossa (2012), Louisiana Museumissa Tanskassa (2012), Galleria Heinossa (2012) sekä Brysselin Bozar Palais des Beaux-Artsissa (2012).

43 teosta