Hampaiden harjaus

Elina Brotherus

Takehisa Kosugin mukaan: Manodharma hra Y:n kanssa, 1964 Katsele hra Y:n vartaloa joka puolelta noin 10 cm:n etäisyydeltä kun hän harjaa hampaitaan. Jos on pimeää, taskulampun käyttö on sallittu. Jos on valoisaa, saa käyttää suurennuslasia.

Tuotantovuosi
2017
Kesto
00:03:18
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Brushing Teeth
Suomenkielinen nimi

Hampaiden harjaus

Englanninkielinen nimi

Brushing Teeth

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Elina Brotherus (Kuvaaja), Lauri Astala (Leikkaaja), Elina Brotherus (Leikkaaja), Elina Brotherus (Ohjaaja), Antti Ikonen (Säveltäjä), Elina Brotherus (Tekijä), Antti Ikonen (Äänisuunnittelu), Lauri Astala (Jälkituotannon valvoja), Elina Brotherus (Näyttelijä), Vera Nevanlinna (Näyttelijä)
Pressikuvat
Elina Brotherus asuu ja työskentelee Suomessa ja Ranskassa. Hän on opiskellut valokuvausta taideteollisessa korkeakoulussa Helsingissä. Valokuvissaan ja videoissaan Brotherus on käsitellyt subjektiivisia kokemuksia, rakkauden läsnä- ja poissaoloa sekä muotoon liittyviä kysymyksiä. Nykyisin teokset keskittyvät ihmishahmon ja maiseman väliseen suhteeseen sekä taiteilijan malliinsa kohdistamaan katseeseen. Brotheruksen teoksia on nähty laajasti Suomessa ja ulkomailla, mm. Saatchi Galleryssa Lontoossa (2012), Louisiana Museumissa Tanskassa (2012), Galleria Heinossa (2012) sekä Brysselin Bozar Palais des Beaux-Artsissa (2012).

43 teosta