The Girl Who Did Not Fall

Pathirane Sara

The Girl Who Did Not Fall pohjautuu tekstipätkään Zoe Pilgerin romaanista ''Eat My Heart Out''. On naisen osa langeta – joko kadotukseen tai loveen. Teoksesta on saatavilla myös installaatioversio.

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:03:08
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
The Girl Who Did Not Fall
Englanninkielinen nimi

The Girl Who Did Not Fall

Tuotantomaat
Finland, Italy
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Kristina Sedlerova (Kuvaaja), Sara Pathirane (Käsikirjoittaja), Sara Pathirane (Leikkaaja), Sara Pathirane (Ohjaaja), Sara Pathirane (Tekijä), Sara Pathirane (Näyttelijä), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), Sara Pathirane (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat

Sara Pathirane

Syntynyt: 1985

Sara Pathirane käsittelee töissään maisemamaalauksen perinnettä sekä kuvan rajaamisen ja alkuperän problematiikkaa. Hän käyttää arjen ja fiktion välissä liikkuvien videoidensa kuvauskohteina elokuvista ja maalaustaiteesta tunnettuja luontokohteita. Hänen taiteensa saa muodon videotaiteena, live-installaationa ja maalaustaiteena. Pathirane asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on opiskellut Kuvataideakatemiassa sekä Torinon taideakatemiassa. Hänen töitään on ollut esillä esimerkiksi Pietarin Taiga-Spacessa (2016), Colombo Art Biennalessa (2016) ja Kiasmassa (2010, 2013).