Lumottu lapsi

Marikki Hakola

Lumottu lapsi on Maurice Ravelin oopperaan perustuva koko perheen fantasiaelokuva pienestä pojasta, joka saa tuta ajattelemattoman toimintansa ja ilkeiden aikeidensa oudot seuraukset. Tanssi- ja musiikkielokuva Lumottu lapsi perustuu Maurice Ravelin miniatyyrioopperaan.

Tuotantovuosi
2004
Kesto
00:47:00
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Lumottu lapsi
Suomenkielinen nimi
Lumottu lapsi
Englanninkielinen nimi
The Bewitched Child
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Ei
Työryhmä
Marikki Hakola (Käsikirjoittaja), Marikki Hakola (Leikkaaja), Marikki Hakola (Ohjaaja), Marikki Hakola (Tekijä), Marikki Hakola (Tuottaja), Katriina Ilmaranta (3d Animaatio), Camilla Siren (Grafiikka), Raimo Uunila (Kuvaaja), Johanna Heikkilä (Location Manager), Niina Pasanen (Location Manager), Katriina Ilmaranta (Location Manager), Jari Kettunen (Maskeeraaja), Tiina Kiuru (Maskeeraaja), Katariina Kapi (Näyttämösuunnittelu), Riikka Poulsen (Tuotantopäällikkö), Kroma Productions oy (Tuotantoyhtiö), Jouni Lähteenaho (Valomies), Epa Tamminen (Äänimiksaaja), Olli Pärnänen (Äänimiksaaja), Epa Tamminen (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Marikki Hakola on mediataiteilija, elokuvaohjaaja ja tuottaja. Hän valmistui kuvataiteilijaksi Suomen Taideakatemian koulusta 1984, ja aloitti työskentelyn videon ja performanssin parissa vuonna 1982. Hän on tehnyt useita video- ja multimediateoksia, installaatioita, musiikki- ja tanssielokuvia sekä performansseja. Hakola tunnetaan kansainvälisesti uraauurtavana mediataiteilijana Euroopassa, jonka teoksia on esitetty useissa näyttelyissä, festivaaleilla ja tv-kanavilla. Hänen teoksiaan löytyy kansainvälisten taidemuseoiden kokoelmista. Hakola on myös opettanut elokuvaa ja mediataidetta suomalaisissa yliopistoissa.