Waste no.6 How Great

Jan Ijäs

Ennen valokuvat säilytettiin pahvisissa kansioissa, kirjeenvaihto ja kommunikaatio säilytettiin pöytälaatikoissa, elokuvat ja musiikki säilytettiin kirjahyllyissä. Nykyisin tuo informaatio on tallennettu älypuhelinten ja tietokoneiden muisteihin tai sähköiseen pilveen. Tuo pilvi kuvataan usein sinisenä valkoista taustaa vasten. 

Production Year
2019
Duration
00:45:00
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Waste no.6 How Great
English Title

Waste no.6 How Great

Tuotantomaat
Finland
Dialogue
Yes
Sound
Yes
Työryhmä
Ville Piippo (Kuvaaja), Jan Ijäs (Kuvaaja), Jan Ijäs (Käsikirjoittaja), Jan Ijäs (Leikkaaja), Jan Ijäs (Ohjaaja), Matti Ahopelto (Säveltäjä), Jan Ijäs (Tekijä), Jan Ijäs (Tuottaja), Svante Colérus (Äänisuunnittelu), Rebecca Clamp (Näyttelijä), Atalante Oy (Tuotantoyhtiö)
Press Photos

Jan Ijäs

Born: 1975

Mediataiteilija ja elokuvaohjaaja Jan Ijäs (s. 1975) on opiskellut Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun elokuvataiteen laitoksella dokumentaarisen elokuvan ohjausta. Hänen tuotantonsa sijoittuu avantgarde-elokuvan, kokeellisen mediataiteen ja dokumenttielokuvan rajamaastoon. Ijäksen elokuvia on esitetty yli kahdellasadalla kotimaisella ja kansainvälisellä elokuvafestivaalilla sekä installoituina kokonaisuuksina museoissa ja gallerioissa. Hänen elokuvansa ovat saaneet useita kansainvälisiä palkintoja. Kotimaassa Ijäksen elokuvista muun muassa SWEET MOV(I)E on palkittu Risto Jarva -palkinnolla vuonna 2011 ja siirtolaisuutta käsittelevä teos Médusan lautta voitti Lissabonissa 2018 IndieLisboa-elokuvafestivaaleilla Amnesty International-palkinnon.