Eläkeläiset 10 v – Humppamaratooni 25h

Jan Ijäs

Eläkeläiset-yhtye juhli kymmenvuotista taivaltaan soittamalla Seinäjoen Provinssirockissa 25 tuntia kestäneen konsertin. Bändi sekosi ja yleisö oli pähkinöinä.

Tuotantovuosi
2005
Kesto
00:29:20
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Eläkeläiset 10 v – Humppamaratooni 25h
Suomenkielinen nimi
Eläkeläiset 10 v – Humppamaratooni 25h
Englanninkielinen nimi
Eläkeläiset 10th Anniversary Humppamarathon
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Jan Ijäs (Käsikirjoittaja), Jan Ijäs (Leikkaaja), Eläkeläiset band (Musiikki), Jan Ijäs (Ohjaaja), Jan Ijäs (Tekijä), Jan Ijäs (Tuottaja), Eläkeläiset band (Esiintyjä), Jan Ijäs (Kuvaaja), Pekka Jokinen (Kuvaaja), Markus Pulkkinen (Ääni), Jan Ijäs (Ääni)
Pressikuvat

Jan Ijäs

Syntynyt: 1975

Mediataiteilija ja elokuvaohjaaja Jan Ijäs (s. 1975) on opiskellut Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun elokuvataiteen laitoksella dokumentaarisen elokuvan ohjausta. Hänen tuotantonsa sijoittuu avantgarde-elokuvan, kokeellisen mediataiteen ja dokumenttielokuvan rajamaastoon. Ijäksen elokuvia on esitetty yli kahdellasadalla kotimaisella ja kansainvälisellä elokuvafestivaalilla sekä installoituina kokonaisuuksina museoissa ja gallerioissa. Hänen elokuvansa ovat saaneet useita kansainvälisiä palkintoja. Kotimaassa Ijäksen elokuvista muun muassa SWEET MOV(I)E on palkittu Risto Jarva -palkinnolla vuonna 2011 ja siirtolaisuutta käsittelevä teos Médusan lautta voitti Lissabonissa 2018 IndieLisboa-elokuvafestivaaleilla Amnesty International-palkinnon.

26 teosta