Tavallista tappamista

Mäki Teemu

Lyhytelokuva henkirikoksista, asiantuntijana väkivaltarikollisia hoitanut ja tutkinut ylilääkäri, tutkimusprofessori Hannu Lauerma. Teoksessa dokumentaarinen kuvaraita ja tekstiksi tiivistetty Lauerman haastattelu yhdistyvät Antti Auvisen säveltämän ja Teemu Mäen ohjaaman oopperan Autuus kolmannen näytöksen musiikkiin. 

Tuotantovuosi
2016
Kesto
00:15:15
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Tavallista tappamista
Suomenkielinen nimi

Tavallista tappamista

Englanninkielinen nimi

Ordinary Killing

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anna Antsalo (Kuvaaja), Teemu Mäki (Käsikirjoittaja), Teemu Mäki (Leikkaaja), Teemu Mäki (Ohjaaja), Antti Auvinen (Säveltäjä), Teemu Mäki (Tekijä), Teemu Mäki (Tuottaja), Aatos Mäki (Näyttelijä), Hannu Lauerma (Näyttelijä), Armas Mäki (Näyttelijä), Helsingin kamarikuoro (Rahoittaja), Antti Auvinen (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Teemu Mäki (s. 1967) on kuvataiteilija, teatteriohjaaja, kirjailija ja tutkija. Hän väitteli kuvataiteen tohtoriksi 2005 ja toimi kuvataiteen professorina Aalto-yliopistossa 2008–2013. Hänen työskentelee taiteen, politiikan ja filosofian parissa. Mäen teokset ovat kuvataidetta, teatteria, kirjallisuutta tai teoriaa. Taide on hänelle filosofian ja politiikan kokonaisvaltaisin ja joustavin muoto. Mäen teoksia on esitetty museoissa ja gallerioissa Suomessa ja ulkomailla, sekä teattereissa, elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.

27 teosta