Onko sukupuolia kaksi vai enemmän?

Mäki Teemu

Onko sukupuolia kaksi vai enemmän? on dokumentaarinen lyhytelokuva, joka koostuu pääosin transihmisten haastatteluista. Lisäksi mukana on valokuvia muutaman transihmisen elämän varrelta, lapsuudesta nykyhetkeen. Teos on jatkoa dokumenttiteatteriesitykselle TRANSFORMATIONS - Otteita maskuliinisuuden sanakirjasta.

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:29:07
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
How Many Genders Are There?
Suomenkielinen nimi

Onko sukupuolia kaksi vai enemmän?

Englanninkielinen nimi

How Many Genders Are There?

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Jarmo Kiuru (Kuvaaja), Teemu Mäki (Kuvaaja), Teemu Mäki (Käsikirjoittaja), Teemu Mäki (Leikkaaja), Teemu Mäki (Ohjaaja), Johan Sebastian Bach (Säveltäjä), Teemu Mäki (Tekijä), Teemu Mäki (Tuottaja), Ville Katajala (Äänisuunnittelu), Teemu Mäki (Äänisuunnittelu), Koneen säätiö (Rahoittaja)
Pressikuvat
Teemu Mäki (s. 1967) on kuvataiteilija, teatteriohjaaja, kirjailija ja tutkija. Hän väitteli kuvataiteen tohtoriksi 2005 ja toimi kuvataiteen professorina Aalto-yliopistossa 2008–2013. Hänen työskentelee taiteen, politiikan ja filosofian parissa. Mäen teokset ovat kuvataidetta, teatteria, kirjallisuutta tai teoriaa. Taide on hänelle filosofian ja politiikan kokonaisvaltaisin ja joustavin muoto. Mäen teoksia on esitetty museoissa ja gallerioissa Suomessa ja ulkomailla, sekä teattereissa, elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.

27 teosta