Nainen ja lihateollisuus

Mäki Teemu

A video by Teemu Mäki ('Helena Kärkkäinen'), made for the theatre play Viha Sydämessä / Look Back in Anger (directed by Anni Ojanen & Juhan Ulfsak), but meant to be also an autonomous work. It's a combination of painful performance ritual, found footage and statistics.
Tuotantovuosi
2011
Kesto
00:06:30
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Nainen ja lihateollisuus
Suomenkielinen nimi
Nainen ja lihateollisuus
Englanninkielinen nimi
Woman and Meat Industry
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Teemu Mäki (Käsikirjoittaja), Teemu Mäki (Leikkaaja), Mikko Kamunen (Leikkaaja), Teemu Mäki (Ohjaaja), Teemu Mäki (Tekijä), Teemu Mäki (Tuottaja), Mikko Kamunen (Kuvaaja), Lotta Lehtikari (Näyttelijä), Teatteri Jurkka (Rahoittaja), Teemu Mäki (Rahoittaja), Mikko Kamunen (Ääni)
Pressikuvat
Teemu Mäki (s. 1967) on kuvataiteilija, teatteriohjaaja, kirjailija ja tutkija. Hän väitteli kuvataiteen tohtoriksi 2005 ja toimi kuvataiteen professorina Aalto-yliopistossa 2008–2013. Hänen työskentelee taiteen, politiikan ja filosofian parissa. Mäen teokset ovat kuvataidetta, teatteria, kirjallisuutta tai teoriaa. Taide on hänelle filosofian ja politiikan kokonaisvaltaisin ja joustavin muoto. Mäen teoksia on esitetty museoissa ja gallerioissa Suomessa ja ulkomailla, sekä teattereissa, elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.

27 teosta