Itäkeskus Dancing Tree

Teemu Mäki

Rumaryhmän taiteilijat Pia Karaspuro, Jouko Kyhälä Teemu Mäki, Outi Pulkkinen ja Päivi Rissanen ovat yhteisö, joka on tehnyt performansseja, näyttelyitä ja videoita yhdessä. Teoksessa “Itäkeskus Dancing Tree” on neljä tanssijaa: yksi puu, kaksi naista ja yksi kamera. Jouko Kyhälä ja Outi Pulkkinen sävelsivät teoksen musiikin jälkikäteen.
Tuotantovuosi
2004
Kesto
00:14:35
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Itäkeskus Dancing Tree
Suomenkielinen nimi
Itäkeskus Dancing Tree
Englanninkielinen nimi
Itäkeskus Dancing Tree
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Teemu Mäki (Ohjaaja), Outi Pulkkinen (Säveltäjä), Jouko Kyhälä (Säveltäjä), Teemu Mäki (Tekijä), Pia Karaspuro (Online leikkaus), Päivi Rissanen (Online leikkaus)
Pressikuvat
Teemu Mäki (s. 1967) on kuvataiteilija, teatteriohjaaja, kirjailija ja tutkija. Hän väitteli kuvataiteen tohtoriksi 2005 ja toimi kuvataiteen professorina Aalto-yliopistossa 2008–2013. Hänen työskentelee taiteen, politiikan ja filosofian parissa. Mäen teokset ovat kuvataidetta, teatteria, kirjallisuutta tai teoriaa. Taide on hänelle filosofian ja politiikan kokonaisvaltaisin ja joustavin muoto. Mäen teoksia on esitetty museoissa ja gallerioissa Suomessa ja ulkomailla, sekä teattereissa, elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.

27 teosta