Milk

Teemu Mäki

"Joku kuolee nälkään jossain, joku toinen herkuttelee jossain toisaalla, mikä heidän suhteensa on? Jos herkuttelu tapahtuu toisen nälkiintymisen kustannuksella, synnyttääkö se automaattisesti syyllisyyttä riistäjässä? Jos syyllisyyden tunne syntyy, viekö se herkusta maun? Jos syyllisyyttä ei synny, onko herkuttelijan tunne-elämä laimeaa, onko syyllisyyttä vailla oleminen kykenemättömyyttä tai haluttomuutta tunteisiin?" (Teemu Mäki, 1998)

Tuotantovuosi
1998
Kesto
00:09:01
Tyyppi
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Milk
Suomenkielinen nimi
Milk
Englanninkielinen nimi
Milk
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Teemu Mäki (Käsikirjoittaja), Åsa Wallenius (Käsikirjoittaja), Anja Bargum (Käsikirjoittaja), Anja Bargum (Ohjaaja), Åsa Wallenius (Ohjaaja), Teemu Mäki (Ohjaaja), Teemu Mäki (Tekijä), Teemu Mäki (Kuvaaja), Liisa Lounila (Kuvaaja)
Pressikuvat
Teemu Mäki (s. 1967) on kuvataiteilija, teatteriohjaaja, kirjailija ja tutkija. Hän väitteli kuvataiteen tohtoriksi 2005 ja toimi kuvataiteen professorina Aalto-yliopistossa 2008–2013. Hänen työskentelee taiteen, politiikan ja filosofian parissa. Mäen teokset ovat kuvataidetta, teatteria, kirjallisuutta tai teoriaa. Taide on hänelle filosofian ja politiikan kokonaisvaltaisin ja joustavin muoto. Mäen teoksia on esitetty museoissa ja gallerioissa Suomessa ja ulkomailla, sekä teattereissa, elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.

27 teosta