Kuka kukin on?

Teemu Mäki

Väinö Kirstinän runoon ”Kuka kukin on?” perustuva video. Video on tehty nuorille suunnatussa runoustyöpajassa, jossa Aune Kallinen ja Teemu Mäki tekivät kahdeksan teini-ikäisen kanssa 50-minuuttisen videoteoksen Kuolevainen. ”Kuka kukin on” on tämän teoksen itsenäinen fragmentti.  

Tuotantovuosi
2010
Kesto
00:01:38
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Kuka kukin on?
Suomenkielinen nimi
Kuka kukin on?
Englanninkielinen nimi
Who Is Who?
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Teemu Mäki (Käsikirjoittaja), Eevi Helinä Savolainen (Leikkaaja), Teemu Mäki (Leikkaaja), Teemu Mäki (Ohjaaja), Teemu Mäki (Tekijä), Teemu Mäki (Tuottaja), Tuuli Teelahti (Kuvaaja), Inka Mellais (Kuvaaja), Saana Ahlfors (Kuvaaja), Eeva Virtanen (Kuvaaja), Päivi Raninen (Kuvaaja), Onni Hämäläinen (Kuvaaja), Eevi Helinä Savolainen (Kuvaaja), Nelli Ahlroth (Kuvaaja), Inka Mellais (Näyttelijä), Saana Ahlfors (Näyttelijä), Nelli Ahlroth (Ääni), Päivi Raninen (Ääni), Eevi Helinä Savolainen (Ääni), Tuuli Teelahti (Ääni), Inka Mellais (Ääni), Saana Ahlfors (Ääni), Onni Hämäläinen (Ääni), Eeva Virtanen (Ääni)
Pressikuvat
Teemu Mäki (s. 1967) on kuvataiteilija, teatteriohjaaja, kirjailija ja tutkija. Hän väitteli kuvataiteen tohtoriksi 2005 ja toimi kuvataiteen professorina Aalto-yliopistossa 2008–2013. Hänen työskentelee taiteen, politiikan ja filosofian parissa. Mäen teokset ovat kuvataidetta, teatteria, kirjallisuutta tai teoriaa. Taide on hänelle filosofian ja politiikan kokonaisvaltaisin ja joustavin muoto. Mäen teoksia on esitetty museoissa ja gallerioissa Suomessa ja ulkomailla, sekä teattereissa, elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.

27 teosta