Kaliki

Mäki Teemu

KALIKI-sävellys toistuu Markus Hohdin soittamana KALIKI-videolla kolmasti, joka kerta eri kuvituksella. Ensimmäisellä kertaa musiikki säestää naistanssijan striptease-numeroa. Toisella kertaa musiikki säestää abstraktia tietokonegrafiikkaa. Kolmannella kerralla musiikki säestää toisen naistanssijan nykytanssia. KALIKI-video koostuu kolmesta osasta, jokainen kestoltaan 5 minuuttia. Osat voidaan esittää myös erillisinä, täten teoksen kesto voi vaihdella viiden ja viidentoista minuutin välillä.
Tuotantovuosi
2005
Kesto
00:16:55
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Kaliki
Suomenkielinen nimi
Kaliki
Englanninkielinen nimi
Kaliki
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Teemu Mäki (Käsikirjoittaja), Teemu Mäki (Ohjaaja), Max Savikangas (Säveltäjä), Teemu Mäki (Tekijä), Koskela Art & Media House (Tuottaja), Metsälintu Pahkinen (Koreografi), Kimmo Koskela (Kuvaaja), Metsälintu Pahkinen (Online leikkaus), Pauliina (Online leikkaus), AVEK (Rahoittaja)
Pressikuvat
Teemu Mäki (s. 1967) on kuvataiteilija, teatteriohjaaja, kirjailija ja tutkija. Hän väitteli kuvataiteen tohtoriksi 2005 ja toimi kuvataiteen professorina Aalto-yliopistossa 2008–2013. Hänen työskentelee taiteen, politiikan ja filosofian parissa. Mäen teokset ovat kuvataidetta, teatteria, kirjallisuutta tai teoriaa. Taide on hänelle filosofian ja politiikan kokonaisvaltaisin ja joustavin muoto. Mäen teoksia on esitetty museoissa ja gallerioissa Suomessa ja ulkomailla, sekä teattereissa, elokuvanäytöksissä ja festivaaleilla.

27 teosta