Kupla

Minna Långström

'Kupla' on Minna Långströmin interaktiivinen mediainstallaatio länsimaisen ihmisen ristiriidoista sotaisessa maailmassa.
Tuotantovuosi
2004
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Kupla
Suomenkielinen nimi
Kupla
Englanninkielinen nimi
The Bubble
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Minna Långström (Ohjaaja), Emi Maeda (Säveltäjä), Minna Långström (Tekijä), Minna Långström (3d Animaatio), Minna Långström (Konsepti), Juha Vehviläinen (Ohjelmointi), Svenska Kulturfonden (Rahoittaja), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Minna Långström (Video)
Pressikuvat
Minna Långström on mediataiteilija ja elokuvantekijä. Hänen taiteellinen työnsä koostuu elokuvista – lyhytfiktioista ja dokumenteista – ja elokuvainstallaatioista, jotka yhdistävät liikkuvaa kuvaa tilaelementteihin. Hänen työprosessinsa on yleensä pitkä, perusteellisesti tutkimuksellinen ja monitaiteellinen. Töissään hän keskittyy yhteiskunnallisiin näkökulmiin teknologisesti välitetyissä kertomuksissa ja visuaalisissa teknologioissa sekä poliittisiin historioihin ja siihen, millaisia elokuvallisia vaikutuksia niillä on nykyhetkeen. Hänen installaatioidensa keskiössä on intuitiivinen kokemus ja katsojan rooli.