Domestic Disorder

Marika Orenius

Videoinstallaatio kertoo aistimellisesta tiedosta ja tuntemisesta. Kuinka meidän kehollinen tietäminen on yhteydessä havainnoimisen ja muistin prosesseihin? Kuinka koemme tilallisuuden ja kehollisuuden? Installaatio käsittelee koskettamisen merkitystä tiedostamisen prosessissa.

Tuotantovuosi
2012
Kesto
00:06:15
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Domestic Disorder
Suomenkielinen nimi
Domestic Disorder
Englanninkielinen nimi
Domestic Disorder
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Marika Orenius (Käsikirjoittaja), Marika Orenius (Leikkaaja), Mika Karhu (Säveltäjä), TImo Muurinen (Säveltäjä), Marika Orenius (Tekijä), Freia Halinen (Esiintyjä), Arthur Orenius (Esiintyjä), Marika Orenius (Esiintyjä), Marika Orenius (Kuvaaja), Heidi Tikka / AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja), Johanna Storm (Ääni)
Pressikuvat
Marika Orenius on väitellyt tohtoriksi Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta. Hän valmistui taiteen maisteriksi Kuvataideakatemiassa, ja on lisäksi opiskellut Pariisin Ecole Nationale Supérièure des Beaux-Artsissa ja Konsthögskolan Valandissa Göteborgin yliopistossa. Orenius työskentelee liikkuvan kuvan, valokuvan, performanssi- ja installaatiotaiteen parissa. Hän on osallistunut näyttelyihin, festivaaleille ja näytöksiin 1990-luvun puolivälistä lähtien.