Then What

Nina Lassila

Taiteilija on Pariisissa tutkimassa erilaisia ilmiöitä. Hän uskoo löytävänsä yhteyksiä erilaisten tapahtumien ja asioiden välillä – ehkä jonkinlaisen viestin jostain kaukaa.

Tuotantovuosi
2009
Kesto
00:08:52
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Then What
Suomenkielinen nimi
Then What
Englanninkielinen nimi
Then What
Tuotantomaat
France
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Nina Lassila (Ohjaaja), Nina Lassila (Tekijä), Nina Lassila (Tuottaja), Jazel Kristin VillaMarin (Esiintyjä), Nina Lassila (Esiintyjä), Cyrus Tang (Esiintyjä), Nina Lassila (Kuvaaja), Felix Gienger (Kuvaaja)
Pressikuvat
Kuvataiteilija Nina Lassila syntyi Helsingissä vuonna 1974. Tällä hetkellä hän asuu ja työskentelee Belgiassa. Nina Lassilan teokset ovat usein video-, teksti- ja performanssipohjaisia. Hän käsittelee monissa teoksissaan sosiaalisten erojen sekä sukupuoleen, kasvatukseen ja kulttuurieroihin perustuvien konventioiden vaikutusta identiteettiin. Tämän lisäksi häntä kiinnostaa tutkia teoksissaan myös yhteiskunnallisia, yliluonnollisia, taiteellisia ja taloudellisia ilmiöitä. Opinnot: Swedish Polytechnics FIN 1994-1997, School of Photography & film Gothenburg SE 2000-2002, Valand School of Fine Arts (MFA) 2004-2006, Guest at ENSAD Paris 2009.