Clara S. kävi täällä

Lassila Nina

Videossa näemme erilaisia kuvaelmia naisen muuttumisesta kissan kaltaiseksi henkilöksi – eksoottiseksi, villiksi ja vapaaksi. Clara Sturm -niminen henkilö ostaa leopardipatsaan ja aikoo kirjoittaa siitä tarinan tai jopa käsikirjoituksen. Taustaääni kuvailee Claran ajatuksia ja tunteita työn edetessä.

Tuotantovuosi
2012
Kesto
00:06:11
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Clara S. Was Here
Suomenkielinen nimi

Clara S. kävi täällä

Englanninkielinen nimi

Clara S. Was Here

Tuotantomaat
Belgium, Germany
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Robert Quint (Kuvaaja), Nina Lassila (Kuvaaja), Nina Lassila (Leikkaaja), Amazulu Cultural Ensemble (Musiikki), Nina Lassila (Ohjaaja), Nina Lassila (Säveltäjä), Nina Lassila (Tekijä)
Kuvataiteilija Nina Lassila syntyi Helsingissä vuonna 1974. Tällä hetkellä hän asuu ja työskentelee Belgiassa. Nina Lassilan teokset ovat usein video-, teksti- ja performanssipohjaisia. Hän käsittelee monissa teoksissaan sosiaalisten erojen sekä sukupuoleen, kasvatukseen ja kulttuurieroihin perustuvien konventioiden vaikutusta identiteettiin. Tämän lisäksi häntä kiinnostaa tutkia teoksissaan myös yhteiskunnallisia, yliluonnollisia, taiteellisia ja taloudellisia ilmiöitä. Opinnot: Swedish Polytechnics FIN 1994-1997, School of Photography & film Gothenburg SE 2000-2002, Valand School of Fine Arts (MFA) 2004-2006, Guest at ENSAD Paris 2009.