Coffee, tea or dinosaurpee...

Nina Lassila

Kertoja ääni selostaa taiteilijan työskentelyä samaan aikaan kun taiteilja yrittää tehdä uuttaa ns. site specifc teosta tulevaan näyttelyyn. Aiheena on suojeluksen alaisena olevat suomaat, ihminen vastaan luonto.
Prosessin aikana taiteilija kokee taiteellista sekä seksuaalista turhautumisen tunnetta. Hänen on vaikea keskittyä työhön toivomaansa tapaan.
Hän viittaa edestakaisn luonnosta seksiin. Hän löytää yhteyksiä jotka ensinäkemältä tuntuvat kaukaa haetuilta - luonnonmukaiset suomaat ja naisen sukupuolielimet. Jossain vaiheessa kuvaan astuu myyttinen Näkki.
Lopussa hän kumminkin löytää yhteläisyydet ja ympyrä sulkeutuu.
Production Year
2011
Duration
00:04:34
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Coffee, tea or dinosaurpee...
Finnish Title
Coffee, tea or dinosaurpee...
English Title
Coffee, tea or dinosaurpee...
Tuotantomaat
Germany
Dialogue
Yes
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Nina Lassila (Käsikirjoittaja), Nina Lassila (Leikkaaja), Nina Lassila (Ohjaaja), Nina Lassila (Tekijä), Nina Lassila (Kuvaaja), Svenska Kulturfonden (Rahoittaja), Marco Wedel (Voice over -kertoja), Nina Lassila (Ääni)
Press Photos
Kuvataiteilija Nina Lassila syntyi Helsingissä vuonna 1974. Tällä hetkellä hän asuu ja työskentelee Belgiassa. Nina Lassilan teokset ovat usein video-, teksti- ja performanssipohjaisia. Hän käsittelee monissa teoksissaan sosiaalisten erojen sekä sukupuoleen, kasvatukseen ja kulttuurieroihin perustuvien konventioiden vaikutusta identiteettiin. Tämän lisäksi häntä kiinnostaa tutkia teoksissaan myös yhteiskunnallisia, yliluonnollisia, taiteellisia ja taloudellisia ilmiöitä. Opinnot: Swedish Polytechnics FIN 1994-1997, School of Photography & film Gothenburg SE 2000-2002, Valand School of Fine Arts (MFA) 2004-2006, Guest at ENSAD Paris 2009.