Fucking unfair

Lassila Nina

Teoksen alkaessa näemme kuvan raunioituneesta linnasta. Seuraavassa kuvassa kuningattareksi pukeutunut nainen kaivaa kuoppaa puutarhassa. Taustalla kuuluu linnunlaulua ja kirkonkellojen soittoa. Naispuolinen taustaääni kertoo meille elämästään, jota hän vertailee toisen, mahdollisesti videon puutarhassa kuoppaa kaivavan naisen elämään.

Tuotantovuosi
2012
Kesto
00:02:03
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Fucking unfair
Englanninkielinen nimi

Fucking unfair

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Robert Quint (Kuvaaja), Nina Lassila (Kuvaaja), Nina Lassila (Käsikirjoittaja), Nina Lassila (Leikkaaja), Nina Lassila (Tekijä), Nina Lassila (Näyttelijä), Nina Lassila (Rahoittaja), Nina Lassila (Ääni)
Kuvataiteilija Nina Lassila syntyi Helsingissä vuonna 1974. Tällä hetkellä hän asuu ja työskentelee Belgiassa. Nina Lassilan teokset ovat usein video-, teksti- ja performanssipohjaisia. Hän käsittelee monissa teoksissaan sosiaalisten erojen sekä sukupuoleen, kasvatukseen ja kulttuurieroihin perustuvien konventioiden vaikutusta identiteettiin. Tämän lisäksi häntä kiinnostaa tutkia teoksissaan myös yhteiskunnallisia, yliluonnollisia, taiteellisia ja taloudellisia ilmiöitä. Opinnot: Swedish Polytechnics FIN 1994-1997, School of Photography & film Gothenburg SE 2000-2002, Valand School of Fine Arts (MFA) 2004-2006, Guest at ENSAD Paris 2009.