Lucid Dreaming

Lassila Nina

Jotain on tapahtunut, eikä tuntemamme yhteiskunta enää toimi. Taiteilija luo videossa apokalyptisiä tilannekuvia. Teos pohjautuu hänen ajatuksiinsa mahdollisesta tulevaisuudesta ja hänen näkemäänsä selkouneen. Miten selviytyä, jos pahin tulee eteen? Voimmeko luottaa ihmisiin, joihin luotimme ennen?

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:06:45
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Lucid Dreaming
Englanninkielinen nimi

Lucid Dreaming

Tuotantomaat
Finland, Belgium
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Nina Lassila (Kuvaaja), Nina Lassila (Leikkaaja), Nina Lassila (Ohjaaja), Nina Lassila (Tekijä), Nina Lassila (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Kuvataiteilija Nina Lassila syntyi Helsingissä vuonna 1974. Tällä hetkellä hän asuu ja työskentelee Belgiassa. Nina Lassilan teokset ovat usein video-, teksti- ja performanssipohjaisia. Hän käsittelee monissa teoksissaan sosiaalisten erojen sekä sukupuoleen, kasvatukseen ja kulttuurieroihin perustuvien konventioiden vaikutusta identiteettiin. Tämän lisäksi häntä kiinnostaa tutkia teoksissaan myös yhteiskunnallisia, yliluonnollisia, taiteellisia ja taloudellisia ilmiöitä. Opinnot: Swedish Polytechnics FIN 1994-1997, School of Photography & film Gothenburg SE 2000-2002, Valand School of Fine Arts (MFA) 2004-2006, Guest at ENSAD Paris 2009.