Sheet No4

Pelkki Sini

Sheet No4 käsittelee valokuvan ja ihmisen rajoja ja raameja. Teoksen nimi viittaa valokuvan pinnakaiseen ('contact sheet'), valokuvan luonnokseen jossa eri mahdollisuudet ja rajaukset ovat näkyviä. Teoksen lähtökohta on vuorovaikutus ja tulkinta Pelkin ja mukana olevien taiteilijoiden välillä; Emma Hammarén, Johan Jonason, Magnús Logi Kristinsson, Keiko Yamamoto sekä kuvaaja Pietari Peltola ja äänisuunittelija Anne Tolkkinen.

Tuotantovuosi
2018
Kesto
00:11:25
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Sheet No4
Englanninkielinen nimi

Sheet No4

Tuotantomaat
Finland, Sweden, United Kingdom
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Sini Pelkki (Kuvaaja), Pietari Peltola (Kuvaaja), Sini Pelkki (Käsikirjoittaja), Sini Pelkki (Leikkaaja), Sini Pelkki (Ohjaaja), Keiko Yamamoto (Säveltäjä), Johan Jonason (Säveltäjä), Marie Roux (Säveltäjä), Sini Pelkki (Tekijä), Nina Forsman (Assistentti), Magnus Logi Kristinsson (Näyttelijä), Emma Hammarén (Näyttelijä), Keiko Yamamoto (Näyttelijä), AVEK (Rahoittaja), Taiteen edistämiskeskus (Rahoittaja), VISEK (Rahoittaja), Suomen Kulttuurirahasto (Rahoittaja), Anne Tolkkinen (Äänisuunnittelu)
Pressikuvat
Sini Pelkki (s. 1978) työskentelee valokuvan ja liikkuvan parissa. Hän on kiinnostunut katseen ja näkemisen subjektiivisuudesta, tilojen ja paikkojen introspektiivisista elämistä. Pelkin teoksissa maisemat, hahmot ja objektit kääntyvät moniselitteisiksi narratiiveiksi. Pelkki on opiskellut kuvataidetta Lontoossa ja Helsingissä; BA (Hons) Fine Art Chelsea College of Art and Design vuonna 2002 ja kuvataiteen maisteri, Kuvataideakatemia vuonna 2008. Sini Pelkin teoksia on esitetty ryhmä -ja yksityisnäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Filmi -ja videoteoksia on esitetty mm. EMAF-European Media Art Festival, Rencontres Internationale Paris, International Film Festival Rotterdam, Internationale kurzfilmtage Oberhausen ja Videoex. Pelkki asuu ja työskentelee Helsingissä.