Concealment

Pelkki Sini

Hahmo sulkee sisäänsä elämän keskellä vahvasti ihmisen muokkaamaa, mekanisoitua luontotilaa. Kokeellinen videoteos, joka on tehty 35 mm:n valokuvista.

Tuotantovuosi
2007
Kesto
00:04:58
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Concealment
Suomenkielinen nimi
Concealment
Englanninkielinen nimi
Concealment
Tuotantomaat
Finland, Austria
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Ei
Työryhmä
Sini Pelkki (Kuvaaja), Sini Pelkki (Käsikirjoittaja), Sini Pelkki (Leikkaaja), Sini Pelkki (Ohjaaja), Sini Pelkki (Tekijä)
Pressikuvat
Sini Pelkki (s. 1978) työskentelee valokuvan ja liikkuvan parissa. Hän on kiinnostunut katseen ja näkemisen subjektiivisuudesta, tilojen ja paikkojen introspektiivisista elämistä. Pelkin teoksissa maisemat, hahmot ja objektit kääntyvät moniselitteisiksi narratiiveiksi. Pelkki on opiskellut kuvataidetta Lontoossa ja Helsingissä; BA (Hons) Fine Art Chelsea College of Art and Design vuonna 2002 ja kuvataiteen maisteri, Kuvataideakatemia vuonna 2008. Sini Pelkin teoksia on esitetty ryhmä -ja yksityisnäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Filmi -ja videoteoksia on esitetty mm. EMAF-European Media Art Festival, Rencontres Internationale Paris, International Film Festival Rotterdam, Internationale kurzfilmtage Oberhausen ja Videoex. Pelkki asuu ja työskentelee Helsingissä.