A Replacement

Sini Pelkki

Kamera liikkuu rajatussa tilassa. Huone näyttää koostuvan useista kuvista. Etuala ja taka-ala sulautuvat toisiinsa. Teos tutkii liikkuvan ja pysähtyneen kuvan välistä jännitettä.

Production Year
2014
Duration
00:06:45
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
A Replacement
Finnish Title

A Replacement

English Title

A Replacement

Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Sound
Yes
Työryhmä
Anu Keränen (Kuvaaja), Sini Pelkki (Käsikirjoittaja), Sini Pelkki (Ohjaaja), Sini Pelkki (Tekijä), Sini Pelkki (Leikkaaja), Miia Kanerva Pelkki (Näyttelijä), AVEK - The Promotion Centre for Audiovisual Culture (Rahoittaja)
Press Photos
Sini Pelkki (s. 1978) työskentelee valokuvan ja liikkuvan parissa. Hän on kiinnostunut katseen ja näkemisen subjektiivisuudesta, tilojen ja paikkojen introspektiivisista elämistä. Pelkin teoksissa maisemat, hahmot ja objektit kääntyvät moniselitteisiksi narratiiveiksi. Pelkki on opiskellut kuvataidetta Lontoossa ja Helsingissä; BA (Hons) Fine Art Chelsea College of Art and Design vuonna 2002 ja kuvataiteen maisteri, Kuvataideakatemia vuonna 2008. Sini Pelkin teoksia on esitetty ryhmä -ja yksityisnäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Filmi -ja videoteoksia on esitetty mm. EMAF-European Media Art Festival, Rencontres Internationale Paris, International Film Festival Rotterdam, Internationale kurzfilmtage Oberhausen ja Videoex. Pelkki asuu ja työskentelee Helsingissä.