A Replacement

Pelkki Sini

Kamera liikkuu rajatussa tilassa. Huone näyttää koostuvan useista kuvista. Etuala ja taka-ala sulautuvat toisiinsa. Teos tutkii liikkuvan ja pysähtyneen kuvan välistä jännitettä.

Tuotantovuosi
2014
Kesto
00:06:45
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
A Replacement
Suomenkielinen nimi

A Replacement

Englanninkielinen nimi

A Replacement

Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Anu Keränen (Kuvaaja), Sini Pelkki (Käsikirjoittaja), Sini Pelkki (Ohjaaja), Sini Pelkki (Tekijä), Sini Pelkki (Leikkaaja), Miia Kanerva Pelkki (Näyttelijä), AVEK (Rahoittaja)
Pressikuvat
Sini Pelkki (s. 1978) työskentelee valokuvan ja liikkuvan parissa. Hän on kiinnostunut katseen ja näkemisen subjektiivisuudesta, tilojen ja paikkojen introspektiivisista elämistä. Pelkin teoksissa maisemat, hahmot ja objektit kääntyvät moniselitteisiksi narratiiveiksi. Pelkki on opiskellut kuvataidetta Lontoossa ja Helsingissä; BA (Hons) Fine Art Chelsea College of Art and Design vuonna 2002 ja kuvataiteen maisteri, Kuvataideakatemia vuonna 2008. Sini Pelkin teoksia on esitetty ryhmä -ja yksityisnäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Filmi -ja videoteoksia on esitetty mm. EMAF-European Media Art Festival, Rencontres Internationale Paris, International Film Festival Rotterdam, Internationale kurzfilmtage Oberhausen ja Videoex. Pelkki asuu ja työskentelee Helsingissä.