Ceremony (Pelkki)

Sini Pelkki

Kokeellinen videoteos koostuu valokuvista ja liikkeistä niiden sisällä. Muotokuvat maalauksellisista merimaisemista muuttuvat muotokuviksi valokuvista, niiden rajoista, pinnoista ja merkityksistä.

Production Year
2008
Duration
00:05:24
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Original Title
Ceremony (Pelkki)
Finnish Title
Ceremony (Pelkki)
English Title
Ceremony (Pelkki)
Tuotantomaat
Finland
Dialogue
No
Aspect Ratio
4:3
Sound
Yes
Työryhmä
Sini Pelkki (Ohjaaja), Sini Pelkki (Tekijä), Marta Gudrun Johannesdottir (Assistentti), Anne Tolkkinen (Äänisuunnittelu)
Sini Pelkki (s. 1978) työskentelee valokuvan ja liikkuvan parissa. Hän on kiinnostunut katseen ja näkemisen subjektiivisuudesta, tilojen ja paikkojen introspektiivisista elämistä. Pelkin teoksissa maisemat, hahmot ja objektit kääntyvät moniselitteisiksi narratiiveiksi. Pelkki on opiskellut kuvataidetta Lontoossa ja Helsingissä; BA (Hons) Fine Art Chelsea College of Art and Design vuonna 2002 ja kuvataiteen maisteri, Kuvataideakatemia vuonna 2008. Sini Pelkin teoksia on esitetty ryhmä -ja yksityisnäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Filmi -ja videoteoksia on esitetty mm. EMAF-European Media Art Festival, Rencontres Internationale Paris, International Film Festival Rotterdam, Internationale kurzfilmtage Oberhausen ja Videoex. Pelkki asuu ja työskentelee Helsingissä.