Play This At My Funeral

Tellervo Kalleinen

Helsinkiläisiä ja berliiniläisiä on kuvattu kodeissaan soitinten kanssa, joita he toivovat soitettavan omissa hautajaisissaan. Osallistujat, joiden ikä vaihtelee neljästä yhdeksäänkymmeneen, on löydetty sosiaalisen median välityksellä lähetetyllä avoimella kutsulla. Video on tehty ruotsalaisen Blood Music -yhtyeen kappaleeseen Play This At My Funeral.

Tuotantovuosi
2013
Kesto
00:03:42
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Play This At My Funeral
Suomenkielinen nimi

Play This At My Funeral

Englanninkielinen nimi

Play This At My Funeral

Tuotantomaat
Finland, Germany
Dialogi
Ei
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Tellervo Kalleinen (Kuvaaja), Niina Lehtonen Braun (Kuvaaja), Niina Lehtonen Braun (Ohjaaja), Tellervo Kalleinen (Ohjaaja), Tellervo Kalleinen (Tekijä), Niina Lehtonen Braun (Tekijä), Tellervo Kalleinen (Leikkaaja)
Pressikuvat
Tellervo Kalleinen asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui taiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta 2003. Hän tekee videoita, performansseja ja tapahtumia sekä yksin, että taiteellisena yhteistyönä. Kalleinen on työskennellyt Oliver Kochta-Kalleisen kanssa vuodesta 2003. Taiteilijaparin teokset ovat luonteeltaan osallistavia. Uusimmissa teoksissa pohditaan yksilön ja yhteisön suhdetta elokuvallisin keinoin. Kalleinen ja Kochta-Kalleinen ovat osallistuneet näyttelyihin ympäri maailmaa, mukaan lukien Ars Electronica Center, Linzissä, Itävallassa (2010), MoMA P.S.1 New Yorkissa (2008), Contemporary Art Museum St. Louis (2010) ja Nykytaiteen museo Kiasma Helsingissä (2014). Kalleinen ja Kochta-Kalleinen voittivat arvostetun Ars Fennica -taidepalkinnon 2014.