I Love My Job

Kalleinen Tellervo, Kochta-Kalleinen Oliver

I Love My Job pohjautuu göteborgilaisten ja helsinkiläisten kuvauksiin työpaikoillaan kokemistaan konflikteista. Todellisia tapahtumia työntekijän näkökulmasta kuvaavat kolme episodia päättyvät toive- ja kostofantasioihin.

Tuotantovuosi
2012
Kesto
00:24:40
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
I Love My Job
Suomenkielinen nimi
I Love My Job
Englanninkielinen nimi
I Love My Job
Tuotantomaat
Finland, Sweden
Dialogi
Kyllä
Kuvasuhde
16:9
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Tellervo Kalleinen (Käsikirjoittaja), Oliver Kochta-Kalleinen (Käsikirjoittaja), Tellervo Kalleinen (Leikkaaja), Oliver Kochta-Kalleinen (Leikkaaja), Tellervo Kalleinen (Ohjaaja), Oliver Kochta-Kalleinen (Ohjaaja), Oliver Kochta-Kalleinen (Tekijä), Tellervo Kalleinen (Tekijä), Kaspars Brakis (Kuvaaja), Heidi Tikka / AVEK (Rahoittaja), Suomen Kulttuurirahasto (Rahoittaja), Kiasma (Rahoittaja), Frame Contemporary Art Finland (Rahoittaja), Stiftelsen Framtidens Kultur (Rahoittaja), VISEK (Rahoittaja), AVEK (Rahoittaja), IASPIS (Rahoittaja), Suomalais-ruotsalainen Kulttuurirahasto (Rahoittaja), Göteborgs Konsthall (Rahoittaja), Taiteen keskustoimikunta (Rahoittaja), Daniel Saxlid (Ääni), Janne Laine (Ääni), Kimmo Modig (Ääni), Ulrich F. Stanke (Ääni)
Pressikuvat
Oliver Kochta-Kalleinen on kotoisin Itä-Saksan Dresdenissä. Hän valmistui Hampurin taidekorkeakoulusta vuonna 2000. Hän on myös opiskellut Icelandic College of Art and Crafts MHI:ssa 1996–97 sekä Kuvataideakatemiassa 1998–99. Hänet tunnetaan parhaiten yhteistyöstä Tellervo Kalleisen kanssa, joka alkoi vuonna 2003. Kaksikon projektit toteutuvat usein videoinstallaatioina, elokuvina tai tapahtumina luovassa yhteistyössä osallistujien kanssa. Kalleinen ja Kochta-Kalleinen ovat osallistuneet näyttelyihin ympäri maailmaa, mukaan lukien Ars Electronica Center, Linzissä, Itävallassa (2010), MoMA P.S.1 New Yorkissa (2008), Contemporary Art Museum St. Louis (2010) ja Nykytaiteen museo Kiasma Helsingissä (2014). Kalleinen ja Kochta-Kalleinen voittivat arvostetun Ars Fennica -taidepalkinnon 2014.
Tellervo Kalleinen asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän valmistui taiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta 2003. Hän tekee videoita, performansseja ja tapahtumia sekä yksin, että taiteellisena yhteistyönä. Kalleinen on työskennellyt Oliver Kochta-Kalleisen kanssa vuodesta 2003. Taiteilijaparin teokset ovat luonteeltaan osallistavia. Uusimmissa teoksissa pohditaan yksilön ja yhteisön suhdetta elokuvallisin keinoin. Kalleinen ja Kochta-Kalleinen ovat osallistuneet näyttelyihin ympäri maailmaa, mukaan lukien Ars Electronica Center, Linzissä, Itävallassa (2010), MoMA P.S.1 New Yorkissa (2008), Contemporary Art Museum St. Louis (2010) ja Nykytaiteen museo Kiasma Helsingissä (2014). Kalleinen ja Kochta-Kalleinen voittivat arvostetun Ars Fennica -taidepalkinnon 2014.