Absence

Lehtonen Braun Niina

Pikkutyttö katsoo puutarhaan: on kevät, tuomi kukkii. Tyttö kävelee puutarhassa: on kesä, poppelin villaiset siemenet peittävät maan kuin lumi. Näin suureen puutarhaan voi unohtua. Pikkutyttö kulkee metsässä ja lumisessa luonnossa. Hänet täyttää poissaolon tunne.

Tuotantovuosi
2008
Kesto
00:07:05
Tyyppi
Asiasana
Alkuperäinen nimi
Absence
Suomenkielinen nimi
Absence
Englanninkielinen nimi
Absence
Tuotantomaat
Finland
Dialogi
Ei
Kuvasuhde
4:3
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Niina Lehtonen Braun (Kuvaaja), Ulu Braun (Leikkaaja), Niina Lehtonen Braun (Ohjaaja), Vesa Puhakka (Säveltäjä), Niina Lehtonen Braun (Tekijä), Niina Lehtonen Braun (Tuottaja), Anne Tolkkinen (Ääni)
Pressikuvat
Niina Lehtonen Braun on Helsingistä kotoisin oleva, Berliinissä työskentelevä kuvataiteilija ja performanssitaiteilija. Hänen vahva visuaalinen maailmansa perustuu hänen tapaansa yhdistää tekstiä ja valokuvia mustemaalauksiin ja piirroksiin. Lehtonen Braun on esitellyt taidettaan kansainvälisesti mm. Paper Galleryssä (Manchester, UK, 2019) Haus am Lützowplatzissa, (Berliini, Saksa, 2019), Galleria Sinnessä (Helsinki, Suomi, 2014) ja Torrance-taidemuseossa (CA, USA, 2018). Hän kuuluu myös JOKAklubi-performanssiryhmään, joka tunnetaan visuaalisesti rikkaista esityksistään, jo:issa yhdistyvät vierailevat tähdet, musiikki ja talk show. Lehtonen Braun on julkaissut kaksi taidekirjaa Mother Said (Kerber Verlag, 2013) ja These Foolish Things Remind Me Of You (Kerber Verlag, 2016).