Standardized Synchronized

Kaisu Koski

Standardoidut potilaat (SP) auttavat lääketieteen opiskelijoita harjoittelemaan kliinisiä ja vuorovaikutustaitoja. Tämä dokumentti kuvaa standardoitujen potilaiden työtä simulaatioklinikalla, jossa heitä koulutetaan erilaisiin lääketieteellisiin skenaarioihin ja jossa he kohtaavat lääketieteen opiskelijat. Elokuvantekijä saa myös koulutuksen standardoiduksi potilaaksi.

Tuotantovuosi
2019
Kesto
00:12:24
Tyyppi
Genre
Asiasanat
Alkuperäinen nimi
Standardized Synchronized
Englanninkielinen nimi

Standardized Synchronized

Tuotantomaat
Netherlands, Finland, United States
Dialogi
Kyllä
Ääni
Kyllä
Työryhmä
Kaisu Koski (Kuvaaja), Kaisu Koski (Käsikirjoittaja), Kaisu Koski (Leikkaaja), Kaisu Koski (Ohjaaja), Johan van der Voet (Säveltäjä), Kaisu Koski (Tekijä), Kirsten Ostherr (Tuottaja), Maik Verlinden (Äänisuunnittelu), Johan van der Voet (Äänisuunnittelu), Laurent Fluttert (Muu), Academy of Finland (Rahoittaja), University of Tampere (Rahoittaja), Rice University Humanities Research Center (Rahoittaja)
Pressikuvat
Kaisu Koski on tutkija-taiteilija,jonka tausta on media- ja performanssitaiteessa. Hän väitteli tohtoriksi Lapin yliopistosta 2007 väitöskirjallaan “Augmenting Theatre”, joka käsittelee interaktiivisia performansseja ja installaatioita. Koski on taidelähtöisen tutkimuksen dosentti Tampereen yliopistossa. Hän työskentelee luonnontieteilijöiden, kliinikoiden ja insinöörien kanssa ja johtaa parhaillaan hanketta, jossa kehitetään uusia opetusvideoita lääketieteen opetukseen. Kosken teoksia on esitetty muun muassa Künstlerhaus Mousonturmissa, Hasselt Triennialissa, The Labissa San Franciscossa ja Czongin nykytaiteen instituutissa Koreassa sekä useilla elokuvafestivaaleilla.